Gewichtsconsulent

Een gezonder leven begint bij een basis die in balans is

Iedereen wil afvallen, fit, slank, gezond en vitaal door het leven gaan. Maar hoe die je dat nou? Hoe bereik je op een verantwoorde manier een gezond gewicht?! Vaak gaat dat niet vanzelf en heb je, al van alles geprobeerd. Veel eiwitten, weinig koolhydraten, geen vet, wonderpillen en wat al niet meer. Soms lukt het om je streefgewicht te bereiken. Maar dan ga je weer gewoon eten en vliegen de kilo’s er weer aan. Het voor vele o zo bekende jojo effect.

Het bereiken en vasthouden van een gezond gewicht is geen kwestie van een dieet volgen of streng lijnen. Het gaat om het veranderen van leefstijl. 

Als je bedenkt dat het veranderen van leefstijl vraagt om, het doorbreken van patronen, het herzien van bepaalde gedachten, het loslaten van gewoontes en het aanleren van nieuw gedrag dan is het eigenlijk wel logisch dat je daarbij wat hulp kunt gebruiken.

Onderwerpen die daar o.a. mee te maken hebben zijn: 

alexandra-kikot-mjP6MQz834E-unsplash (1)

Voeding

Gewoon, gezond en lekker

Beweging

Kom in actie!

Ontspanning

Tijd voor jezelf

Gedrag

Alles in balans

Als gewichtsconsulent, voor volwassenen en kinderen, help ik je op weg met het aanleren van een passend voedings- leefstijlpatroon. Hiervoor volg ik de Richtlijnen goede voeding. Daardoor krijg je binnen wat je nodig hebt, voorkomen we dat je honger krijgt waardoor je de lekkere trek kunt weerstaan. Dit in combinatie met andere tips en adviezen over leefstijl en hoe om te gaan met alle consumptiemomenten die je in het gewone leven vaak tegenkomt, gaan ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en lekkerder in je vel komt te zitten. Hiervoor ben ik gewichtsconsulent. Een prachtig vak.

Ik bied je hiervoor het volgende aan:

GROEPSCURSUS VOEDING EN LEEFSTIJL

Wil jij heel graag afvallen of iets veranderen aan je leefstijl? 

Heb jij vragen over:

  • gezonde voeding
  • hoeveel je nodig hebt
  • gezonde keuzes en productinformatie
  • hoe om te gaan met de vele consumptiemomenten
  • het belang van bewegen, ontspannen en slapen

Dan is deze cursus wat voor jou. 

Het spreekt voor zich dat we hier ook gaan meten en wegen en dit gedurende de cursus volgen. 

In deze cursus van 7 bijeenkomsten van ongeveer 45/50 minuten, vertel ik je hier van alles over.

Kijk in de agenda waar en wanneer deze cursus gegeven wordt.

Jezelf opnieuw uitvinden?