Meer balans bij emotie eten

Een gezonder leven begint bij zelf de regie hebben

Zoals gezegd, als gewichtsconsulent help ik je op weg met het aanleren van een passend voedings- leefstijlpatroon.

Maar veel mensen vallen vroeg of laat weer terug in hun oude gedrag. Zij noemen zichzelf een emotie-eter. En behalve dat de kilo’s er weer bij komen geeft dat ook een vervelend, machteloos gevoel. Om moedeloos van te worden.

Wil jij graag: Lekker eten, goed voor jezelf zorgen, met mate kunnen genieten van een uitzondering, zonder schuldgevoel eten, zelf de regie hebben, vol en verzadigd zijn? 

Lees dan verder.  

Samen gaan we onderzoeken waarom jij doet wat je doet met eten. 

Ook hier beginnen we met een weegmoment en voedingsadvies op maat. Vervolgens ga ik mijn kennis, die ik heb opgedaan bij de opleiding Energetisch Systeem Therapie, met je delen. Dat is een ander verhaal. Daardoor krijg je meer inzicht in de reactiemechanisme die schuilgaan achter jouw eetgedrag. Dit inzicht zorgt voor meer bewustwording waardoor je andere keuzes kunt of gaat maken. 

Ik bied je hiervoor het volgende aan: 

GROEPSCURSUS:  MEER BALANS BIJ EMOTIE ETEN  

Heb jij al veel gelijnd en van alles geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken? Ben jij een emotie eter? Voel je je niet vrij als het om eten gaat en ben je daar moe van? Wil je graag met mede cursisten aan de slag? Dan is de cursus “meer balans bij emotie eten” iets voor jou. In deze cursus gaan we overgewicht of je probleem met eten vanuit een ander perspectief benaderen waardoor jij het anders gaat doen. Een ander resultaat is wat volgt. 

In 7 groepsbijeenkomsten gaan we met verschillende thema’s aan de slag. De bijeenkomsten duren ongeveer 90 minuten en zijn om de week. Daarnaast biedt ik je nog twee individuele momenten aan. (Te gebruiken voor een energetische opstelling of persoonlijk consult.) 

Inhoud: 

1: Kennismaking | weegmoment | voedingsadvies | basisbehoefte 

2:  Emotie eten als reactiemechanisme | bestaansrecht | weegmoment

3: Vertrouwen & verbinding | weegmoment 

4: Kracht & eigenheid |weegmoment

5: Respect & zelfaanvaarding | weegmoment

6: Vrijheid & verantwoordelijkheid | weegmoment 

7: identiteit & autonomie | afsluitend weegmoment. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ EMOTIE ETEN

Vind jij het fijner om persoonlijk begeleid te worden? 

Dat kan ook. We beginnen dan met intake gesprek om erachter te komen wat je vraag is. Indien gewenst volgt er een weegmoment en krijg je een voedingsadvies. Daarnaast bekijken we wat je verder nodig hebt. In de consulten die daarna komen bekijken we iedere keer wat je vraag is. 


 

 

Jezelf opnieuw uitvinden?