Yvonne Verhoeven

Een gezonder leven begint met: Wie ben ik en wat heb ik nodig?

Mijn naam is Yvonne Verhoeven.  Jaren geleden heb ik de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk afgerond en ben ik in in de hulpverlening gaan werken. In 2011 heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd en ben ik aan het werk gegaan als gewichtsconsulent. Met veel plezier geef ik al jarenlang , cursussen over voeding, beweging en leefstijl. Dus wil je afvallen, meer energie krijgen, fitter worden en meer te weten komen over gezond eten, dan kan ik je helpen. 

 

 

 

Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren bezig gehouden met waarom het blijvend gewicht verliezen voor veel mensen toch wel een hele uitdaging is. Basis hiervoor is mijn opleiding Energetisch Systeem Therapie. Met de inzichten, kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan heb ik de cursus “meer balans bij emotie eten” geschreven. Dus voor wie al vele pogingen ondernomen heeft maar het gewenste resultaat niet vast weet te houden; wellicht kan dit je helpen.  

 

Naast mijn eigen praktijk werk ik ook als Gespecialiseerd Ambulant Begeleider in de GGZ. 

 

Ik ben getrouwd en moeder van drie, bijna, volwassen kinderen. Als ik tijd over heb ga ik graag wandelen of fietsen. Ook vind ik het heerlijk om te lezen, te borduren en te keramieken.

 

 

Wat je vraag ook is, we gaan kijken naar jouw voedingspatroon, en samen gaan we onderzoeken naar wat jij nodig hebt. We beginnen met een voedingsplan, daarmee krijg  je grip op je voeding en geeft dat voor nu de rust. Vandaaruit gaan we, stapje voor stapje, zorgen voor meer inzicht in waar jij behoefte aan hebt. Daarmee krijg jij de regie, rondom eten, weer in handen. En dat is wat ik iedereen gun. 

Je bent van harte welkom! 

1989-1994 : HBO Jeugdwelzijnswerk in Maastricht.

2011 : Opleiding LOI Gewichtsconsulent

2012 : Opleiding LOI Begeleiding van kinderen.

2015 : Workshop emotie eten bij Ammerlaan Praktijk

2016 : Emotie eten de baas bij Fenna Janssen

2016 : Coachend begeleiden voor voedingsprofessionals bij Fenna Janssen

2019 : Slaap coaching A plus opleiding

2018 – 2020 : Opleiding tot Energetisch Systeem Therapeut bij cursuscentrum De Smederij in Soerendonk

2019 : Opleiding LOI Ouderen en Voeding

2021: Energetisch Systeem Therapie. Opleiding  werken met groepen bij cursuscentrum De Smederij in Soerendonk

2023: Familie opstellingen bij cursuscentrum De Smederij in Soerendonk